Рефрактометр (58…92 % Brix) WALCOM REF 109/119
Рефрактометр призначений для проведення аналізу меду за такими параметрами: вміст цукру та кут заломлення Боме.
Діапазон: 58 до 90 % Brix
від 38 до 43°BE’
Mінімальна шкала: 0,5 % Brix, 0,5°BE’
Brix (Брікс), або Balling (Боллінг) - американська одиниця вимірювання вмісту цукру у винограді, що приблизно відповідає подвоєній цифрі потенційного вмісту алкоголю, за умови, що весь цукор зброджений.
19,3 Брікса еквівалентні 10 % спирту.
Число Brix - це значення показника коефіцієнта заломлення, що відповідає концентрації сахарози у водному розчині, причому 1 одиниця Brix відповідає 1 г сахарози в 100 г розчину при 20 °С.
Характеристики
Основные | |
---|---|
Производитель | Walcom |
Страна производитель | Китай |
Состояние | Новое |
Минимальный диапазон измерения | 58.0 |
Максимальный диапазон измерения | 92.0 |
Минимальный диапазон измерения (Brix) | 58.0(%) |
Максимальный диапазон измерения (Brix) | 92.0(%) |
Інформація для замовлення
- Ціна: 1 380 грн.